Καλησπέρα σας πρίν 36 ώρες έκανα εξαγωγή στούς κάτω φρονιμήτες οι μισοί εσώκλειστοι. Στόν έναν μου έγινε πιο ισχυρή αναισθητική ένεση απ ότι στόν άλλον διότι απ ότι με ενημέρωσε ο ιατρός δεν γίνεται ταυτόχρονα και στα δυο ισχυρή. Το θέμα είναι ότι σε αυτόν που έγινε πιο δυνατή ένεση έχει μουδιάσει η μισή γλώσσα και ακόμα κρατάει το μούδιασμα.. Τι γίνεται?
Να επανεξεταστειτε, λογικα θα εχει περασει μεχρι σημερα.
Οδοντίατρος | Εξάρχεια
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Λογικα η ιδια ποσοτητα αναισθητικου εγχυεται κ στα δυο δοντια,εκτος αν ο ενας απο τους φρονιμιτες ειχε καποια κινητικοτητα κ κριθηκε απο τον γιατρο οτι θα βγει πιο γρηγορα.η μιση γλωσσα παντως ειναι αληθεια οτι μουδιαζει κατα τη διενεργεια της στελεχιαιας του κατω φατνιακου,οπως ονομαζεται η αναισθησια σε αυτο το σημειο,γιατι "πιανει" κ το γλωσσικο νευρο.
Οδοντίατρος | Ηλιούπολη
Οταν γινεται μπλοκ αναισθησια χρειαζεται αρκετες ωρες για να φυγει το μουδιασμα
Οδοντίατρος | Ηλιούπολη
Εννοείτε κάνατε ένεση και δεξιά και αριστερά?
ΑΝΤΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ !!
Οδοντίατρος | Πατήσια
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.