Καλησπέρα..έχω κάνει απονεύρωση σε τραπεζίτη και μετά από δύο χρόνια έβαλα θήκη γτ έσπασε το δόντι...δύο χρόνια μετά άρχισε να πονάει και πήρα αντιβίωση αλλά έχει ακόμα φλεγμονή...μου πρότειναν εξαγωγή...μπορώ με κάποιο τρόπο να σώσω το δόντι η είναι μονόδρομος η εξαγωγή??
Εξαρταται απο την περιπτωση, παντως κατοπιν εξετασης θα διαπιστωθει αν το δοντι ειναι αναξιοπιστο να θεραπευτει , αν οχι καλυτερα να γινει εξαγωγη.
Οδοντίατρος | Εξάρχεια
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.