Καλησπέρα, έχω ακούσει ότι οι φρονιμίτες δεν απονευρώνονται αλλά τους γίνεται εξαγωγή, είναι σωστό;
Συνήθως έτσι γίνεται εκτός αν είναι κακή υγιεινή στο στόμα και λείπουν κάποια δόντια έτσι τους κρατάμε τους ααπονευρωνουμε κ δεν τους βγάζουμε
Χειρουργός Οδοντίατρος
|
Αμπελόκηποι
ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΑΙ
Οδοντίατρος
|
Γκύζη
Καλησπέρα σας. Η θέση (κ κλίση πολλές φορές) των φρονημιτων, δυσκολία πρόσβασης των εργαλείων ενδοδοντικης θεραπείας, σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα του ριζικού συμπλέγματος τους, δημιουργεί συνθήκες δύσκολης ή μη εφικτης σωστής ενδοδοντικης θεραπείας των δοντιών αυτών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ως συνήθως την εξαγωγή τους, ειδικά σε ένα φραγμό που υπάρχουν στο ακέραιο οι υπόλοιποι γομφίοι (τραπεζίτες). Κατά παρέκκλιση όταν έχουν χαθεί δόντια που βρίσκονται πιο μπροστά από αυτούς εξετάζεται πάντα η πιθανότητα παραμονής τους στον φραγμό. Σας ευχαριστούμε.
Οδοντίατρος
|
Ηράκλειο Κρήτης
Υπό προϋποθέσεις απονευρώνονται.
Οδοντίατρος
|
Πάτρα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.