Καλημέρα σας! Θα ήθελα την γνώμη σας . Πριν 2 εβδομάδες άρχισε ένα πολύ έντονο γουργουρητό στην κοιλιακή χώρα . Χωρίς κανένα άλλο συμπτώματα την επόμενη ημέρα άρχισαν κάτι ενοχλήσεις δεξιά και αριστερά της κοιλιάς και κάτω αριστερά . Απευθύνθηκα σε γαστρεντερολόγο ο οποίος μου είπε ότι είναι ευερέθιστο έντερο και μου ξεκίνησε riffacol 2x3 και doralin 1x3 για 10 μέρες. Αλήθεια είναι ότι διάφορα δεν έχω δει. Εχω κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση Δεκέμβρη του 2020 και δεν υπήρχε κάτι. Κρατάει τόσο πολύ το ευερέθιστο 15 μέρες με αγωγή; Οταν επίσης κάθομαι αυξάνετε ή ενόχληση . Η γνώμη σας θα βοηθούσε πραγματικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η προσέγγιση ως ευερέθιστο έντερο θα πρέπει να συμπεριλάβει και κάποιους περιορισμούς στη δίαιτα και τη διατροφική συμπεριφορά. Επίσης, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο σας, θα ήταν χρήσιμος ένας απεικονιστικός έλεγχος με υπέρηχο καθώς (ειδικά στις γυναίκες), ενοχλήματα χαμηλά στην κοιλιά μπορεί να προέρχονται και από άλλα όργανα πλην του εντέρου.
Γαστρεντερολόγος | Νέο Ηράκλειο
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.