Καλησπέρα σας. Από χθες έχει ξεκινήσει πόνος στο αριστερό μου μάτι κατά την κίνηση, κυρίως όταν κοιτάω δεξιά ή αριστερά. Συνυπάρχει ένας ήπιος πονοκέφαλος πίσω στο κεφάλι στην αριστερή πλευρά ξανά. Μπορεί να είναι κάποια ημικρανία που δεν έχει έντονο πονοκέφαλο αλλά επηρεάζει το μάτι κατά κύριο λόγο; (Γενικά είμαι άτομο που έχει συχνά πονοκεφάλους)
Επισκευτειτε οφθαλμίατρο γιατί ο πόνος κατά τις οφθαλμολογικές κινήσεις θελει διερεύνηση
Οφθαλμίατρος | Παλαιό Φάληρο
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.