Καλησπέρα σας, Έχω μια κοκκινίλα μαζί με φαγουρα και τσουσξιμο στα εσωτερικά χειλη και στην παρακείμενη περιοχή γύρω από την ουρηθρα. Τα ουρα είναι διαυγες και κατά την ούρηση δεν νιώθω κάποιο τσουξιμο. Χρειάζεται να κάνω εξετάσεις ουρων η μπορώ να βάλω κάποια αλοιφή τοπικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γεια σας, μάλλον πρόκειται για μυκητίαση, θα χρειαστεί να κάνετε έναν γυναικολογικό έλεγχο
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Ιλίσια
Καλησπέρα σας. Ενδέχεται τα συμπτώματα σας να οφείλονται σε μυκητιασική κολπίτιδα αλλά αυτή είναι μονάχα μια πιθανή διάγνωση. Το σωστό θα ήταν να σας δει κάποιος γυναικολόγος και να εκτιμήσει εάν χρειάζεται να κάνετε κάποια καλλιέργεια κολπικού υγρού ή αν είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί πιο εύκολα με κάποια τοπική αγωγή. Περαστικά σας και ελπίζω να σας βοήθησα έστω και στο ελάχιστο.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πανόρμου
Χρειάζεται να επισκεφτείτε γυναικολόγο και πιθανώς να σας κάνει καλλιέργεια κολπικού υγρού.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Καλλιθέα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
			Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
    Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
    Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.