Καλημέρα σας. Ο σίδηρος μου βγαίνει για αρκετά χρόνια σε οριακά υψηλές τιμές δηλ.μεταξυ 145-165mg/dl. Η φερριτινη βγαίνει πάντα φυσιολογική, γύρω στο 70 μg/L. Τις προάλλες έκανα τον κορεσμό Τρανσφερινης μετά από σύσταση του παθολογου και βγήκε 54%. Χρειάζεται να το ψάξω παραπάνω?
Εξαρτάται αν είστε άνδρας η γυναίκα με περίοδο, υπέρβαρη ή αν έχετε λιπώδη διήθηση ήπατος. Σε αυτή τη φάση δεν χρειάζεται κάτι αλλο
Ηπατολόγος | Κυψέλη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.