Τετάρτη βράδυ πονόλαιμος, Πέμπτη και Παρασκευή προστέθηκε πυρετός, Σάββατο έκανα τεστ, θετικό. Είμαι απύρετη από χτες το απόγευμα, ο λαιμός δεν πονάει απλά η φωνή είναι λίγο κλειστή. Πότε να περιμένω ένα αρνητικό τεστ?
Όπως το περιγράφετε αφού υποχώρησε ο πυρετός στην ουσία υποχώρησε και η λοίμωξη, εάν έχετε φαρυγγίτιδα πάρτε απλά ένα στοματικό διάλυμα με παυσίπονο π.χ. Hexalen και κάντε γαργάρες για λίγες ημέρες. Αν και δεν συντρέχει λόγος όπως φαίνεται, επιβεβαιώστε το και με ένα τεστ όταν κοπάσουν πλήρως όλα τα συμπτώματα.
Γενικός Γιατρός
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.