Πως είναι δυνατόν να κάνω κολονοσκόπηση να μου λέει δν έχεις τίποτα καο εγώ να υποφέρω το έντερο μου κσι προς τα κάτω χαμηλά και η κοιλιά μου από τα αριστερά να είναι πρησμένη; Να πάρω δεύτερη γνώμη; Τι να κάνω;
Να πάρετε δεύτερη γνώμη.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Κρατήστε υπόψη τα εξής : η κολονοσκόπηση ελέγχει το εσωτερικό του παχέος εντέρου για πιθανές βλάβες. Τα υπόλοιπα όργανα της κοιλιάς ελέγχονται με απεικονιστική εξέταση (υπέρηχο ή αξονική τομογραφία) εάν υπάρχει ένδειξη για αυτό βάσει ιστορικού και ηλικίας. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, ειδικά σε νεότερα άτομα, όλες οι εξετάσεις προκύπτουν καθαρές διότι το πρόβλημα είναι λειτουργικό (τύπου ευερέθιστου εντέρου) και όχι οργανικό.
Γαστρεντερολόγος | Νέο Ηράκλειο
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.