Καλησπέρα σας.Ειμαι 67 ετών κ πριν από ένα μήνα έκανα επέμβαση καταρράκτη.Παρουσιασα όμως μερική πτώση βλεφάρου περισσότερο εμφανή σε μένα.Ηθελα να σας ρωτήσω θα επανέλθει; Αν ναι,μετά από πόσο διάστημα; Αν όχι μπορεί να αποκατασταθεί κ με ποιο τρόπο;Σε ποια ειδικότητα θα πρέπει να απευθυνθώ; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Όταν είναι μικρή η πτώση βλεφάρου δεν επεμβαίνουμε με χειρουργείο.
Οφθαλμίατρος | Νέο Ψυχικό
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Η πτώση βλεφάρου μπορει να προϋπήρχε. Πρεπει να απευθυνθείτε σε οφθαλμίατρο. Τωρα υπαρχει και η αναίμακτη βλεφαροπλαστικη με την οποια διορθώνουμε την βλεφαρόπτωση, με πολυ καλα αποτελέσματα. Για τα υπόλοιπα που με ρωτάτε χρειαζεται να σας εξετάσω για να σας απαντήσω.
Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος | Εύοσμος
Συνήθως επανέρχεται μέσα στον επόμενο χρόνο.
Οφθαλμίατρος | Κουκάκι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.