Χαίρετε θελω να ρωτησω το εξεις:εχω άπνοια στον υπνο ,μου ειπε ο γιατρος οτι κανω 15 απνοιες στο 5ωροεχω δυσπνοια οταν περπαταω ή ανεβαινω σκαλες ειμαι βεβαια και υπερβαρη ,πηγα στο πνευμονολογο και μου εδωσε για τη νυχτα μασκα ,μου ειπε οτι εχω την απνοια γιατι εχω διαφραγμα στη μυτη και εχω τεραστιες αμυγδαλες αλλα λογο ηλικίας ειμαι 58 χρονων δεν με κανουν το χειρουργειο ,εχω κανει αυτο το εμφυσημα με τη μασκα ,δεν με ειπε αν εχω προβλημα , α θα πρεπει να πω ειμαι πρώην καπνιστρια, εχω 9 χρονια που το εκοψα αλλα λογο της δυσπνοιας πρεπει να το ψάξω περισσότερο για την πνευμονοπαθεια?
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΡΙΝΙΤΙΔΑΣ
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος | Χολαργός
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.