Καλησπέρα σας. Είμαι 65 χρονών με βάρος 75 κιλά. Πρόσφατα έκανα εξετάσεις και η τιμή της ολικής χοληστερόλης είναι: 267, η HDL 57, η LDL 169 και τριγλυκερίδια 204. Τι θα πρέπει να κάνω; πόσο επικίνδυνο είναι; θα πρέπει να ξεκινήσω άμεσα χάπι ή με δίαιτα και άσκηση μειώνονται οι τιμές αυτές; Σας ευχαριστώ.
Το θέμα δεν είναι μόνο αν φτανει η δίαιτα και η άσκηση το θέμα που δεν ξέρει ο κόσμος και απορώ πως δεν το καταλαβαινει(θέμα κοινης λογικής ειναι)πως η αλλαγή της διατροφής πρέπει να ειναι ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.Αν μπορείς δοκίμασε αρχικά αλλαγη διατροφής αν δεν μπορείς ή αν δεν βλέπεις βελτίωση ξεκινα φαρμακευτική αγωγή
Καρδιολόγος
|
Εύοσμος
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.