γεια σας,59ετων 1.87m 86kg καθημερινό περπάτημα 30λεπτά, με χοληστερίνη 192 τριγλυκερίδια 115 hdl 49 ldl 121 πίεση 120-125 καρδιογραφημα RBBA,με υποθυρεοιδιδμό κ ληψη Τ4 150mg,επηρεασμένος από φίλο έκανα αξονική στεφανιογραφία.κ έδειξε μικρή στένωση αγγείου,ανήκω στην κατάταξη CAD 1...(εύρος CAD από 0-5) ο καρδιολόγος μου συστήνει να πάρω στατίνη κ σαλοσπιρ πρόληψη...τι να κάνω???
Ακολουθήστε τη γνώμη του θεράποντα ιατρου
Καρδιολόγος
|
Γέρακας
Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες είστε μετρίου καρδιαγγειακού κινδύνου.
Ο θεράπων ιατρός σας προτείνει την ανωτέρω αγωγή ώστε να περιορίσει την εξέλιξη της αθηρωματικής νόσου.
Καρδιολόγος
|
Αγία Παρασκευή
ΣΤΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΑΛΟΣΠΙΡΗ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥ ΑΝΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΑΜΦΌΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ.
Καρδιολόγος
|
Κέρκυρα
Να τον ακούσετε
Καρδιολόγος
|
Γλυκά Νερά
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.