Καλησπερα. Ειμαι 63 ετων και εχω διαγνωστει με στεφανιαια νοσο 3 αγγειων απο 3ετιας, με στενωσεις 50%, 50%- 60% και 50%-70&. Ο επεμβατικος καρδιολογος συνεστησε αγωγη με στατινες 40 mg και salospir. Σε προσφατες εξετασεις η ολικη χοληστερινη επεσε στα 102 mg, η hdl 46mg και η ldl 44mg. Ειναι " επικινδυνη" η χαμηλη χοληστερινη?
Όχι το κύτταρο θα βρει το τρόπο να έχει την χοληστερίνη που του χρειάζεται
Καρδιολόγος
|
Εύοσμος
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.