Καλησπέρα, πόσο εύκολο ειναι σε μια χολοκυστεκτομη να υπάρξουν επιπλοκές? μπορεί καποιος να μου πει τι είναι αυτο που θα πρέπει να με ανησυχησει αν δω μετα απο χολοκυστεκτομή? επίσης ήθελα να ρωτησω, αν αφαιρεθει η χολυδοχος κύστη....υπαρχει κινδυνος να χολολιθιαση? εφον βγαινει πως μπορει κατι τετοιο να ξαναπροκυψει?
Ακόμα και το depon έχει κινδύνους, πόσο μαλλον μια επέμβαση. Αν μετά την επέμβαση παρουσιάσετε το οτιδήποτε να μιλήσετε με τον χειρουργό σας.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.