Βρέθηκε Αδενομυομάτωση στο τοίχωμα της χοληδόχου κύστεως, μετά από υπερηχογράφημα. Πώς συστήνετε να προχωρήσω?
παρακολουθηση και ισως χειρουργειο
Νέος συνεργάτης |
Γαστρεντερολόγος | Νέα Σμύρνη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα (ούτε χειρουργείο ούτε παρακολούθηση) απλώς έναν επανέλεγχο για επιβεβαίωση της διάγνωσης αν υπάρχουν αμφιβολίες (αν και η εικόνα στον υπέρηχο είναι σαφής και δεν έχει συνήθως δεύτερες ερμηνείες).
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.