Καλησπέρα! Έχω βλεφαρίτιδα και πολύ συχνά κάνω επιπεφυκίτιδα! Τις τελευταίες μέρες είχα πάλι συμπτώματα τσούξιμο σαν σκόνη στο μάτι κλπ και σήμερα πήγα στο γιατρό και μου είπε να βάζω Zaditor για ένα μήνα γιατί έχω αλλεργική επιπεφυκίτιδα. Έβαλα μια φορά και νιώθω μετά από σχεδόν μια ώρα λίγο τσούξιμο και μια αίσθηση στα μάτια περίεργη είναι φυσιολογικό ή να το σταματήσω?
Καλησπερα πρέπει να γίνει έλεγχος της βλεφαριτιδας και να δωθεί αγωγή αν πρέπει .
Οφθαλμίατρος | Κηφισιά
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.