Καλησπέρα. Εδώ και 5 μήνες έχω βήχα με φλέγματα μετά από μια αναπνευστική λοίμωξη που πέρασα και πήρα αγωγή. Έκτοτε βήχω και ανακουφίζομαι με aerolin spray. Εξετάσεις αίματος, ακρόαση, σπιρομέτρηση, αλλεργικά τεστ καλά. Πότε θα περάσει; Με κούρασε.
Ο βήχας είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να επηρεάσει σαφώς την καθημερινότητα. Θα σας σύστηνα την άμεση πνευμονολογική εκτίμηση αρχικά για περαιτέρω διερεύνηση και εν συνεχεία για χορήγηση κατάλληλης αγωγής.
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος | Αγία Παρασκευή
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.