Στις 7 Ιανουαρίου έκανα υαλουρονικό στα χείλη και στο πάνω χείλος ιδιαίτερα, όλα καλά πέρασε το πρήξιμο και φαινόντουσαν ωραία, αλλά μέρα με τη μέρα μειώθηκε ο όγκος τόσο πολύ που κοντεύει να εξαφανιστεί. Στις 16 Ιανουαρίου _ 10 μέρες αργότερα_ έκανα και μπότοξ που δεν με έπιασε σχεδόν καθόλου. Δεν έχω κάνει το επαναληπτικό μπότοξ που γίνεται μετά 15 μέρες. Τι συμβαίνει; Μήπως φταίει που παίρνω Τ4 επειδή έχω υποθυρεοειδισμό; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΩΝ Η' ΚΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
QnA.QuestionPage.DoctorProfile.NewPartner |
Πλαστικός Χειρουργός | Πειραιάς
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.