Έκανα ινιοαυχενική οπίσθια σπονδυλοδεσία και πεταλεκτομή πριν 3 μήνες στον 01-03. Είμαι καλά αλλά δυσκολεύομαι να ανοίξω καλά το στόμα μου και γέρνω μπροστά. Νιώθω ένα τεράστιο βάρος πίσω στον αυχένα..θα περάσουν αυτά?
Τα συμπτώματα που αναφέρετε οφείλονται στο γεγονός ότι έχει δεθεί η ΑΜΣΣ σε πρόσθια κάμψη …
Νευροχειρουργός
|
Χαϊδάρι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.