Καλησπέρα. Cpr tke και ρευματοειδής παράγοντας αρνητικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι αγκυλοποιητικη όταν είναι αρνητικές αυτές οι εξετάσεις?
Οι εξετάσεις αυτές δεν έχουν καμία θέση στη διάγνωση της αγκύλοποιητικής σπονδυλαρθρίτιδας
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
|
Θεσσαλονίκη
Ναι υπάρχει
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
|
Εύοσμος
Καλησπέρα.
Η αγκυλοποιητική ανήκει στις οροαρνητικές σπονδυλαρθρίτιδες και ο ρευματοειδής παράγοντας είναι αρνητικός. Επίσης οι δείκτες φλεγμονής δεν είναι πάντα αυξημένοι. Οπότε ναι μπορεί.
Ρευματολόγος
|
Κηφισιά
Ναι εννοείται. Θα πρέπει να σας εξετάσει ρευματολόγος για να δει που μπορεί να οφείλονται τα συμπτώματά σας και αναλόγως να ζητήσει άλλες εξετάσεις (π.χ. αίματος ή μαγνητική)
Ρευματολόγος
|
Αμπελόκηποι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.