Χαίρετε. Μετά από λιθοτριψία σε δημόσιο νοσοκομείο στις 16/6 εξακολουθώ να έχω πόνους στον δεξιό ουρητήρα χαμηλά και να πονά όλο το ισχίο και το δεξί μου πόδι. Παίρνω δύο ντεπόν για να ανακουφιστώ, περνά ο πόνος για δέκα ώρες, αλλά νιώθω αδύναμη και στα δύο πόδια. Θα κάνω υπέρηχο την Τετάρτη. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Η οδηγία από το νοσοκομείο ήταν αλκαλοποίηση ούρων.
Και άφθονα υγρα
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Παυσιπονα και ακτινογραφια ,Ν.Ο.Κ Για να δειτε αν υπαρχει λιθος στον ουρητηρα
Χειρουργός Ουρολόγος & Ανδρολόγος | Νέο Ψυχικό
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.