Γεια σας.ειμαι53 ετών εδώ κ 3 χρόνια έχω τσουξιματα πόνο στο περίνεο κ όλα τα συμπτώματα προστατίτιδας.εχω πάει σε πολλούς γιατρούς έχω πάρει πολλά αντιβιοτικά αλλά τίποτα.εξετασεις ούρων σπέρματος σχεδόν πάντα καθαρές .μια δυο φορές ecoli.ειμαι σε απόγνωση ,μια ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλώ.
τακτική σεξουαλικη συμπεριφορά ,άσκηση ζεστά εδρολουτρα
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Είναι προφανές οτι στην περίπτωση σας δεν μπορεί να τεθεί η διάγνωση της χρόνιας προστατίτιδας δεδομένου οτι οι καλλιέργειες σας είναι κατά βάση αρνητικές και τα αντιβιωτικά δεν είχαν αποτέλεσμα. Υπάρχουν αρκετά σύνδρομα χρόνιου πυελικού άλγους που μπορεί να έχουν τα ίδια συμπτώματα και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται μια πολύ προσεκτική εκτίμηση της κατάστασης.
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Πλατεία Μαβίλη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.