Καλησπέρα... Ήθελα να ρωτήσω αν το Losec ενδείκνυται κάθε φορά που παρουσιάζεται καούρα για ημέρες.... Είτε από στρες είτε από διατροφή. Πριν 3 μήνες είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα με συνεχόμενες καούρες, και έκανα αγωγή με Losec και ανακουφίστηκα.. Είναι οκ πάλι η αγωγή αυτή χωρίς να πάω πάλι στον γιατρό?!
Καλημέρα σας. Το losec είναι μια συμπωματική θεραπεία, βοηθάει δηλαδή στα συμπτώματα χωρίς να λύνει την αιτία. Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα συνεχώς μπορεί να υποδηλώνουν κάποια γαστρίτιδα, κάποια παλινδρόμηση κλπ. Οπότε θα συνιστούσα αν συνεχίζουν να κάνετε έναν έλεγχο για ελικοβακτηρίδιο και γαστροσκόπηση.
Γενικός Γιατρός | Μοναστηράκι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.