Θέλω επίσης να ρωτήσω. Όταν η πολυκυστική νόσος δεν είναι κληρονομική, δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι αποτέλεσμα μετάλλαξης κληρονομείται στα παιδιά;
Αν είναι πολυκυστική νόσος τύπου ενηλίκου, κληρνομείται με τον αυτόσωμο επικρατή χαρακτήρα (50% πιθανότητα)
Νεφρολόγος
|
Μοσχάτο
Καλησπέρα σας έτσι κι αλλιώς η νόσος αυτή καθε αυτή είναι μια γονιδιακή μετάλλαξη και ναι έχει πιθανότητες 50% πιθανότητες μετάδοσης σε κάθε παιδί άλλωστε μπορεί να υπάρξει από εσάς ως έναρξη ,μπορεί να υπήρχε σε πίσω γενιά που δεν γνωρίσατε προβλήματα υγείας και τι ασθένειες είχαν (παππούδες ή γιαγιάδες) .Ελπίζω να βοήθησα καλή συνέχεια και Ευχαριστώ πολύ .
Νεφρολόγος
|
Αγία Παρασκευή
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.