Έχω κρεατινίνη 1,12 ουρία 32 κάλιο 5,03 και νάτριο 138,99 !! Τι μέλλει γενέσθαι??
Καλημέρα σας αρχικά πρέπει να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες όπως ειστε άντρας ή γυναίκα, τι ηλικία έχετε,περνετε φάρμακα με διουρητικό ;;;Οι τιμές σας είναι ούρια φυσιολογική κρεατινινη οριακά προς τα πάνω αλλά εξαρτάται από ηλικία,φύλο σωματικό βάρος,το Νάτριο είναι φυσιολογικό και το Κάλιο ελάχιστα αυξημένο.Δεν γνωρίζω όμως πολλά από το ιστορικό σας και όπως ανέφερα ηλικία,φύλο φάρμακα προβλήματα υγείας.Η γνώμη μου είναι να επισκεφτείτε έστω μια φορά ενα Νεφρολόγο για να γίνει εξέταση σωστά και να σας δώσει απαντήσεις γιατί από εδώ δεν είναι εφικτό.Ελπίζω να σας βοήθησα. Ευχαριστώ πολύ.
Νεφρολόγος | Αγία Παρασκευή
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.