Εδώ και πολλά χρόνια εμφανίζω πολύ συχνά δέκατα τα οποία ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνήθως μέχρι 37.4. και επιμονή εξαντλητική κόπωση και αδυναμία, πονοκεφάλους συχνούς, κρυώνω έντονα και έχω μυοσκελετικούς πόνους. Τα αντιπυρηνικά μου αντισώματα είναι θετικά 1/320 και κάποιες φορές ασθενώς θετικά 1/640. Επίσης πριν λίγα χρόνια είχαν βρει πολλά μικρά λεμφοκύτταρα. Σε επανάληψη αργότερα μου είπαν ότι ίσως είναι χρόνια γριπώδη σύνδρομη. Μου έχουν πει επίσης ότι ίσως έχω λύκο. Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ.
Χρειάζεται να σας δει κάποιος Αιματολογος για να δει τις τιμές που αναφέρετε και το επίχρισμα. Χωρίς να φαίνεται κάτι οξύ θα χρειαζόταν περαιτέρω διερεύνηση.
Αιματολόγος | Νέα Ιωνία
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Ο πυρετός αγνώστου αιτιολογίας χρήζει απαραίτητα εισαγωγή σε νοσοκομείο 3 βαθμίδας περίθαλψης για διερεύνηση. Πρέπει να βγει διάγνωση
Ρευματολόγος | Ιωάννινα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.