Καλημερα βρεθηκε σε αξονικη μπυ αλλοιωση πυκνοτητας μαλακων μοριωβ στον προαγγειακο χωρο εγκαρισας διαμετρου 1.5 εκ ως επι υπολειμματικου θυμου αδενα. Τι ειναι;
Υπόλειμμα θύμου αδένα που υπάχρει φυσιολογικά σε αρκετούς ανθρώπους. Αν όντως αυτό είναι, τότε δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί αλλά θα πρέπει να το ξαναδείτε.
Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων
|
Αμπελόκηποι
Το Υπολείμμα του θυμού αδένα δεν έχει κάποια κλινική σημασία. Αλλά είναι πάντα προτιμότερο να δει τις απεικονίσεις ένας χειρουργός θώρακος.
Θωρακοχειρουργός
|
Χολαργός
Πολύ πιθανώς θύμωμα
Θωρακοχειρουργός
|
Νέο Φάληρο
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.