Καλησπέρα σας, Πριν από δύο χρόνια είχα πραγματοποιήσει εγχείρηση κύστης κόκκυγας με κλειστή μέθοδο. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό βγήκε ξανά συρίγγιο, οπότε αναγκάστηκα να κάνω ξανά χειρουργείο. Έκανα λοιπόν χειρουργείο πέρυσί τον Απρίλιο με ανοιχτή μέθοδο αλλά η πληγή παρότι είχαν περάσει 6 μήνες δεν έκλεινε με τίποτα. Έκανα αναγκαστικά και τρίτο χειρουργείο με ανοιχτή ξανά μέθοδο και στο χειρουγείο βρέθηκαν ράμματα ξεχασμένα από το 2ο. Το τελευταίο χειρουργείο το έκανα τον Νοέμβρη φέτος. Το Πάσχα έκλεισα για πρώτη φορά η πληγή έκτοτε όμως ανοιγοκλείνει συνεχώς σε μερικά σημεία. Θέλω ειλικρινά την βοήθεια σας καθώς νιώθω πως δεν θα λυθεί ποτέ.
Καλό είναι να κάνετε μια μαγνητική συριγγογραφία και ταυτόχρονα εξετάσεις μήπως συνυπάρχει πάθηση που καθυστερεί την επούλωση όπως υποθυρεοειδισμός, σακχαρώδης διαβήτης.
Μετά θέλει αντιμετώπιση από έμπειρο χειρουργό
Γενικός Χειρουργός - Στρατιωτικός Ιατρός ε.α
|
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα σας. Δυστυχως οι πρωκτολογικες παθήσεις υποτροπιάζουν συχνά. Θα σας έλεγα να γινει μια σωστή κλινική εξέταση και να συζητηθουν άλλες μεθοδοι αντιμετώπισης όπως το laser
Γενικός Χειρουργός
|
Θεσσαλονίκη
Καληςπερα σας πρέπει να κάνετε αποτρίχωση αν δεν έχετε κανει , και θα χρειαστεί ξανα χειρουγειο για την λύση του προβλήματος σας
Γενικός Χειρουργός
|
Γκύζη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.