Καλημερα..ειναι η τριτη φορα που ταλαιπωρουμαι με επαναλαμβανομενες μηκητησιασεις.βγαζω και e coli πηρα 8 μερες ceclor, μετα μυκητες και αιμοφυλο πηρα clymicen κρεμα κολπικα για 7 μερες stabilanol ενα κουτι και λομεξιν μετα την αντιβιωτικη.μετα απο αυτη τη θεραπεια ειμαι κατακοκκινη και καψιμο.ταλαιπωρουμε ηδη 2 μηνες ετσι συνεχεια με ολα αυτα και χθες τελειωσα την θεραπεια με τα υποθετα και παλι ειμαι ετσι.εχω παρει lactotune 2 μηνες πλυσεις με χαμομηλι.δε βλεπω καμια βελτιωση.τις προηγουμενες 2 φορες που το ειχα παθει μετα απο καποιους μηνες συνηλθα τωρα ειμαι συνεχεια ετσι μονιμα με ερυθροτητα και καψιμο.τι μπορω να κανω?
Καλό είναι να πάρετε μια θεραπεία με προβιοτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Ιλίσια
Χρειάζεσαι ολιστική προσέγγιση
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Νέο Ψυχικό
Βορικο οξύ και προβιοτικα
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Νέα Ιωνία
να σταματησεις τις αντιβιωσεις εχεις μπει σε φαυλο κυκλο
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Θεσσαλονίκη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.