Καλησπέρα σας! Είμαι άνδρας 35 ετών. Προσφάτως έκανα τεστ κοπώσεως, με το μόνο πρόβλημα να αργούν να πέσουν οι παλμοί μετά από το τεστ. Μου χορηγήθηκε concor 2,5mg. Έπειτα από λίγες ημέρες έβαλα χόλτερ ρυθμού και βρέθηκαν 21.000 έκτακτες συστολές, κάτι που θορύβησε τον καρδιολόγο μου, αυξάνοντας τη δόση του concor στα 5mg. Σε μετρήσεις οξυμέτρου έχω πολλές αρρυθμίες με τους παλμούς να κυμαίνονται από 33 έως 90 κατά μέσον όρο, ένα συνεχές ανεβοκατέβασμα ημερησίως. Αισθάνομαι αρκετά εξαντλημένος παρόλο που δεν καταπονούμαι σωματικώς. Θεωρείτε ότι χρήζω επεμβάσεως ablation; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
καλημερα σας
Αν ειναι κολπικη μαρμαρυγη με καλες διαστάσεις στο υπερηχοαρδιογραφημα, μπορει να συζητηθεί τετοια λύση. Χρειάζεται όμως πληρης καρδιολογική εξέταση και συζήτηση
Καρδιολόγος | Αμπελόκηποι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.