Καλησπέρα σας υποβλήθηκα σε αμπλεισον πριν λίγες μέρες και έχω πόνο κοντά στο διάφραγμα στέρνο και όταν καταπίνω το φαγητό λίγο πόνο είναι λογικό?
Εξαρτάται από την μέθοδο του ablation.
Ένα πολύ μικρό ποσοστό ασθενών εμφανίζει τέτοια συμπτώματα, τα οποία περνούν είτε από μόνα τους, είτε με την βοήθεια φαρμάκων για μικρό χρονικό διάστημα.
Μετά από συγκεκριμένο ablation, συστήνουμε έτσι κι αλλιώς κάποια φάρμακα για να αποφύγουμε κάποια σύμπτωματα.
Καρδιολόγος | Πετρούπολη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.