Καλησπέρα ο αδερφός μου ηλικίας 47 ετών το 2017 έπαθε ένα επεισόδιο κολπικής παροξυσμικής μαρμαρυγής, με 130 παλμούς.. έγινε ανάταξη φαρμακευτικά στο νοσοκομείο, πριν το πρώτο εικοσιτετράωρο, και μετά λάμβανε ελιquis για ένα μήνα, και φλεκαρινθ των 100 πρωί βράδυ, Όλες οι εξετάσεις του φυσιολογικές αιματολογικές κ καρδιολογικές χωρίς υποκείμενα νοσήματα…. κ φυσιολογικό βάρος, Δεν πίνει δεν καπνίζει…. Φυσιολογικός θυρεοειδής.. κ φυσιολογικός κ ο αρ κόλπος….. υγιεινή ζωή κ διατροφή… Από τότε μέχρι κ σήμερα τόσα χρόνια μετά δεν έχει ξανακάνει επεισόδιο Κ.Μ είναι δυνατόν να έπαθε μια φορά κ.μ κ να μην πάθει ποτέ ξανά; είναι εφικτό; Ακόμη έχει την απορία τόσα χρόνια μετά, τι του το προκάλεσε Αφού όλα ήταν φυσιολογικά…. Εκείνο τον καιρό πριν το επεισόδιο, Λόγω πόνου στη μέση λάμβανε για ημέρες πρωί βράδυ ιβουπροφαίνη…. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο…. Ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας.
Ναι μπορεί να έκανε κατά τύχη ένα και μοναδικό επεισόδιο.Μην ξεχνάς ότι βοηθάει και το γεγονός πως όλα είναι φυσιολογικά
Καρδιολόγος | Εύοσμος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.