Καλησπέρα, έχω κάνει κολονοσκόπηση από τον 11/2022 καλή με βιοψία αρνητική και με επανάληψη σε 5 χρόνια, έκτοτε όμως έχω πολλά αέρια χωρίς πόνο και χωρίς άλλα ενοχλητικά συμπτώματα, με προειδοποιεί ο οργανισμός μου για κάτι που πρέπει να ψάξω περαιτέρω?
Κάθε στιγμή που κάτι αλλάζει στον οργανισμό μας πρέπει να το ελέγχουμε.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος
|
Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.