ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ. Καλημέρα σας. Πριν ένα μήνα τελείωσα τις ακτινοθεραπειες (28 συνεδρίες),στην κοίτη του προστάτη και περιφερειακους λεμφαδένες. Επίσης πριν από 3 μήνες είχα κάνει ορμονοθεραπεια, (3μηνη ένεση ). Σας παρακαλώ μπορείτε να μου απαντήσετε μετά από ποσο διάστημα θα πρέπει να κάνω εξέταση psa?? ( Είχε προηγηθεί πριν ενάμιση χρόνο ολική προστατεκτομη ,με ανοιχτό χειρουργείο. Πριν τις θεραπείες το psa ειχε φτασε 0.10 . 0 16. 0.11..και το τελευταίο 0.07.... Τους πρώτους μήνες μετά την επέμβαση ήταν χαμηλότερο )Τώρα φυσιολογικά θα πρέπει να δείξει μηδέν??! Ευχαριστώ πολύ!!
Θεωρώ πως ο θεράπων Ιατρός σας σας έχει ενημερώσει.
Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να επαναλάβετε
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.