Ο σύζυγος μου 70 ετών έκανε επέμβαση που διουρηθρική εκτομή όγκου κύστης. Βγήκε η βιοψία και είναι Διηθητικό Ουροθηλιακό Καρκίνωμα εν μέρει θηλώδες και εν μέρει φωλεακού τύπου με σταδιοποίηση: pT2. Κάναμε αξονική πριν την επέμβαση και ήταν καθαρή, επίσης ήταν ένα θήλωμα το οποίο ήταν εντοπισμένο και καθορίστηκε βαθειά είπε ο γιατρός. Λόγω προβλημάτων υγείας, μας είπε να κάνουμε ακτινοβολίες και να το παρακολουθούμε. Θέλω να ρωτήσω, τι πρόγνωση έχει και αν αρκούν μόνο οι ακτινοβολίες. Σας ευχαριστώ.
Ο θεράπων ιατρός έχει όλα τα δεδομένα και μπορεί να σας δώσει ασφαλή απάντηση
Υπάρχουν εναλλακτικές θεραπευτικές επιλογές
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Ο,τι σας ειπε ο γιατρος σας .και παρακολουθηση και θα εχει καλη πτογνωση
Νέος συνεργάτης |
Χειρουργός Ουρολόγος & Ανδρολόγος | Νέο Ψυχικό
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.