Εχω διαγνωστεί με ιγμορίτιδα μετά από κλινική εξέταση και ακτινογραφία προσώπου. Ο γιατρός μου χορήγησε augmentin ανά δωδεκάωρο, ρινικές πλύσεις, dexarin, στοματικές πλύσεις και ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του. Βρίσκομαι στην τρίτη μέρα που λαμβάνω την αντιβίωση, αλλά τα δέκατα και ο πόνος στην άνω γνάθο επιμένουν. Πρέπει να ξαναεπισκεφτώ ώρλ ή είναι ακόμα νωρίς για να δω βελτίωση.
Είναι νωρίς ακόμα. Χρειάζεται υπομονή τα φάρμακα δεν βοηθάνε απο την πρώτη ημέρα ειδικά στην ρινοκολπίτιδα. Αν στην εβδομάδα δεν έχετε βελτίωση να μιλήσετε με τον γιατρό σας.
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) | Ρόδος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.