Στις 30/12 μετα απο επισκεψη σε ωρλ διαγνωστικα με ιγμοριτιδα(παραρινοκολπιτιδα) , αγωγη 15μερες αντιβιωση ανα οχταωρο για 10 μερες & μετα ανα 12ωρο .Στις 3/01/2025μετα απο 4μερες δηλαδη μου ΄' βουλωσε' το ενα αυτι δεν ακουω καθολου , ακομα 15 μερες μετα , επισκεφτικα παλι τον ωρλ μου εδωσε να συνεχισω αντιβιωση μαζι με αλλη αντιβιωση. για αλλες 10 μερες, επειδη ειναι γεματο υγρο ακομα το αυτι , εαν δεν ξεβουλωσει το αυτι μετα απο Μηνα συνολο θελει χειρουργειο δυο μικρες τομες στο τυμπανο.! ειναι ασφαλες ? , ειναι σωστο να γινει αυτο ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.”
Γενικά, δεν είναι κακό να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη.
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) | Χαλάνδρι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.