Καλησπέρα σας, έχω διαγνωστεί με ορθοστατική υπόταση από καρδιολόγο, αλλά όλα τα υπόλοιπα ήταν καλά. Είμαι 32 ετών αλλά έχω εξής πρόβλημα. Μέσα στη μέρα μου πέφτει η πίεση, μπορεί να είμαι καλά το πρωί κ αν κάνω έστω κ λίγες δουλειές ή αν αργήσω να φάω (περάσουν δηλαδή 2 ώρες) νιώθω χάλια, τάση για λιποθυμία και αφού ξαπλώσω γίνομαι καλά μετά από 1,5 ώρες. Αυτό γίνεται αρκετά συχνά μέσα στην εβδομάδα κ με δυσκολεύει πολύ. Να αναφέρω ότι στις αιματολογικές η φερριτίνη μου ήταν 5,7. Όλες οι άλλες τιμές ήταν καλές. Τι πρέπει να κάνω για να σταθεροποιηθεί επιτέλους η πίεση μου. Ευχαριστώ πολύ.
Αλμύρα φαγητά και 2-3παραπανω ποτήρια νερό την ημερα
Καρδιολόγος | Εύοσμος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.