Καλησπερα.. Εκανα τεστ για hiv στους 2 στους 4 και στους 6 μηνες απο υποπτη επαφη . Η αναλυση εγινε και τις 3 φορες με δειγμα αιματος απο τις φλεβες . Ειμαι καλυμμενη ή χρειαζεται επαναληψη ?
Καλημέρα σας. Οι νέες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ανιχνεύουν πολύ νωρίτερα την λοίμωξη οπότε δεν υπάρχει λόγος επανάληψης ξανά.
Γενικός Γιατρός | Μοναστηράκι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.