Εκανα εξεταση οπτικών νεύρων και κου βρήκαν πιο μεγαλα οπτικα νεύρα με κίνδυνο παρπυσοασης γλαυκωματος και μου ειπαν να το παρακολουθω.Ειναι επικίνδυνο;Εκανα εξεταση Oct και μου ειπα ο γιατρος οτι δε χρεοαζομαι κατκ για τωρα απλα να το παρακολουθώ. Εχω βεβαια συμπτώματα σαν γλαυκωμα. Εχω και αστιγματισμο και υπερμετρωπια βλεπω ομως καθθαρα μηπως ευθυνονται αυτα για τα συμπτωμαυα που εχω;Στο δεξιο ματι εχω μια θολουρα λίγο.Μου εκανε βυθοσκοπηση και ολους τουε απαραιτητους ρλεγχους και ειναι ολα ενταξειι.
Αφού όλα είναι καλά τώρα κανένα πρόβλημα.
Παρακολούθηση ανά έτος.
Οφθαλμίατρος
|
Νέο Ψυχικό
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.