Καλησπερα Ειμαι 38 και παθαινω συχνα αμυγδαλιτιδες. Πριν απο 2 εδβομαδες ειδα μια πρησμενη αμυγδαλη πηγα σε παθολογο μου συνεστησε αντιβιωση ακουμεντιν πηρα για 7 ημερες αλλα παραμενει ελαφρως διογκωμενη μονο η μια. Ειναι ανησυχητικο?
Εφόσον οι αμυγδαλές ήταν συμμετρικές πριν και τώρα υπάρχει σαφής ασυμμετρία που επιμένει για 2-3 εβδομάδες, αυτό πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω από ΩΡΛ.
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) | Πλατεία Μαβίλη
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ. ΑΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) | Πλατεία Μαβίλη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.