Γεια σας!Προσφατα εκανα καλλιεργεια ουρων γιατι ειχα συπτωματα ουρολοιμωξεις αλλα εν τελει βγηκανε ολα καλα(απλα εδειξε οτι πρεπει να πινω περισσοτερα υγρα),η γυναικολογος μου εκανε και ληψη κολπικου υγρου και βρεθηκε οτι εχω καποιους μυκητες και θα παιρνω καποια υποθετα αφου μου τελειωσει η περιοδος μου. Ομως εγω εδω και μερες εχω πονο χαμηλα στην κοιλια και εχω την αναγκη να πηγαινω πολυ συχνα τουαλετα.Γιατι γινεται αυτο αφου τα ουρα μου βγηκανε καλα? Εχει να κανει με τους μυκητες?
Πολλές φορές αυτή η ενόχληση έχει σχέση με το στρες. Ας απευθυνθείς σε γυναικολόγο με ολιστική προσέγγιση.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Νέο Ψυχικό
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.