Έκανα χθες το πρωί γαστροσκόπηση και από την ώρα που την έκανα έχω πόνο ψηλά στο στομάχι είναι λίγο σκληρή η κοιλιά μου, και έχω πόνο ψηλά όταν τρώω κάτι ή πίνω. Μπορεί να είναι διάτρηση? Είναι φυσιολογικό??
μη φοβαστε,μιληστε με το γιατρο σαε
QnA.QuestionPage.DoctorProfile.NewPartner |
Γαστρεντερολόγος | Νέα Σμύρνη
Διάτρηση δεν είναι. Τυχόν διάτρηση θα σας είχε οδηγήσει στο χειρουργείο κακήν- κακώς. Κατά τα άλλα μιλήστε με αυτόν που σας γαστροσκόπηση και ξέρει τι έκανε.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.