Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω εδώ κι ενάμιση μήνα ναυτία, φουσκώματα και γενικά μια δυσφορία. Πριν από τη ναυτία είχε προηγηθεί ένα επεισόδιο διάρροιας κι άλλο ένα μετά από ένα δεκαήμερο. Τις υπόλοιπες μέρες όλα κανονικά, μόνο η ναυτία επέμενε. Πριν 2 χρόνια είχα κάνει γαστροσκόπηση που έδειξε ήπια χρόνια γαστρίτιδα. Θεωρείτε ότι πρέπει να την επαναλάβω και να προγραμματίσουμε και κολονοσκόπηση; Υπόψη σε όλα αυτά ότι έχω έντονο άγχος και γενικά ψάχνομαι.
να παρετε αρχικα φαρμακευτικη αγωγη
Νέος συνεργάτης |
Γαστρεντερολόγος | Νέα Σμύρνη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Επειδή και οι αγχώδεις μπορεί να αρρωστήσουν (η μεγαλύτερη παγίδα με τα αγχώδη άτομα είναι να τα αποδίδεις όλα στο άγχος) καλόν είναι να το κοιτάξετε. Κατ'αρχήν εξετάσεις αίματος και αξονική κοιλιάς και εν συνεχεία αναλόγως και περαιτέρω έλεγχος.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.