Καλησπέρα, εδώ και 3 μέρες έχω πόνο στην κοιλιά κατά διαστήματα και διάρροια με πιο πολλές φορές το βράδυ, ιμόντιουμ πήρα μόνο την πρώτη μέρα και κάνω διατροφή και τις 3 μέρες, να είναι γαστρεντερίτιδα και πόσες μέρες κάνει να περάσει, είμαι λίγο καλύτερα μέρα τη μέρα αλλά δεν πέρασε ακόμα.
Από τη στιγμή που βελτιώνεστε μην ανησυχείτε. Μετά από γαστρεντερίτιδα μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες (συνήθως 5-7) μέχρι να στρώσει η λειτουργία του εντέρου. Αν παραταθούν ή επιδεινωθούν τα συμπτώματα, τότε θα πρέπει να σας δει γιατρός.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.