Πριν 3 χρόνια έκανα αποκατάσταση εντέρου από ειλεοστομία λόγω εκκολπωματίτιδας. Ήμουν 2,5 με σακουλάκι. Έχω ακόμα πολλές κενώσεις. Τι μπορώ να κάνω για να έχω μια καλή ποιότητα ζωής; Δεν θέλω το 100 τις 100, ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει. Τα προβιοτικά θα βοηθήσουν; Δεν έχω πάρει ποτέ.
Το ερώτημα είναι αφενός τι είδους χειρουργείο σας είχαν κάνει (ποιό τμήμα του εντέρου είχε αφαιρεθεί και σε τι μήκος) και αφετέρου αν έχετε κάνει πρόσφατα κολονοσκόπηση. Όσο για τα προβιοτικά, ποτέ δεν έβλαψαν κανένα.
Νέος συνεργάτης |
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.