ΕΜΦΑΝΗΣΑ 2 ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΡΠΗ ΖΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ - FAMVIR 250 GR 3X7 ΗΜΕΡΕΣ - ΕΧΩ ΤΗΝΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ - ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?
Καλησπέρα σας
Η δόση η οποία σας χορηγήθηκε για τον έρπητα ζωστήρα είναι και η ενδεδειγμένη και δεν είναι μειωμένη , οπότε έχετε λάβει την σωστή αγωγή στην σωστή δόση.
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
|
Κολωνάκι
Η δόση είναι σωστή. Αν το εξάνθημα υποχωρεί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Να είστε σε επαφή με τον Δερματολόγο σας.
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
|
Πάτρα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.