Καλησπέρα σας Βρίσκομαι στην 6η εβδομάδα και είδα την προηγούμενη εβδομάδα καφέ υγρά λίγα στο σκούπισμα. Ο γιατρός μου έδωσε προγεστερόνη (η εξέτασή μου μου είχε βγάλει 24). Ενώ πέρασαν κάποιες ημέρες και πήγα για το 2ο ραντεβού μετά από 2 ημέρες είδα πιο πολλά καφέ υγρά σαν να είμαι στο τέλος της περιόδου. Επίσης πονάω αρκετά και δεν ξέρω πόσο είναι φυσιολογικό αυτό τόσο αρχή της εγκυμοσύνης.
Αν υπερηχογραφικα η κυηση παει καλα , συνεχιζεις προγεστερονη κανονικα και υπομονη
Νέος συνεργάτης |
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πάφος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.