Καλημέρα είμαι στην 8η ημέρα εμβρυομεταφορας με βλαστοκυστες κ έκανα ένα απλό τεστ φαρμακείου κ βγηκε αρνητικο παίρνω όμως cyclacur,adelcort,ενεση prolutex k cyclones.. μπορεί να επηρεάσουν τα φάρμακα αυτά το αποτέλεσμα?
Σίγουρα ήταν πολύ νωρίς. Θα πρέπει να επαναλάβετε σε μια εβδομάδα. Οχι τα φάρμακα δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Καλλιθέα
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Να γίνει έλεγχος με βhcg. Αυτά τα φάρμακα δίδονται κατά την εξωσωματική για υποστήριξη της κύησης.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας, Ειδικός Αναπαραγωγής - Λέκτορας, Η.Π.Α. | Αμπελόκηποι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.